Verwachtingen - Guldenpasser

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Verwachtingen

Verwachtingen van de potentiële gebruikers gebruiken - snelle ontwerpevaluatie van koffie-volledig machine met een gouden cirkel.

guldenpasser-verwachting-1

Met behulp van het voorbeeld van een koffie-volledig machine toont hoe de verwachtingen van potentiële gebruikers met het aandeel van de gulden snede kunnen worden bediend. Een gouden cirkel, gebruikt voor een analyse van dergelijk ontwerp of een product recensie, u kunt zeer snel en zeer praktisch bepalen de verhoudingen en bijhouden.


Figuur 1
De watertank links ziet er groter is dan de hieronder de elektrische motor. Dit lijkt niet relevant zijn. Een grote watertank is belangrijk, maar de gebruikers van dergelijke koffie-volledig machine. Hoe groot de tank echt is, is het niet duidelijk vanuit dit perspectief. Maar is de juiste verhouding tot bekend, dat de container groter dan de elektrische motor is. Dit is voldoende voor de werking van de verwachtingen = grote watertank belangrijk.

guldenpasser-verwachting-1b

Figuur 2
De operationele knoppen moeten duidelijk worden geregeld. Een groepsdefinitie doel heeft plaatsgevonden. Een succesvolle verkoopkanaal voor volautomatische koffiemachines is entertainment, multimedia en computer technologie vandaag die de elektronica opslaan met 75%. Een groep van kopers die vaak kijken naar internetpagina's en intensieve toepassingen. Hoe op een bekende website met gebruikelijke kant navigatiemenu is hier het systeemmenu links erg smal. Het aandeel van de gulden snede is opzettelijk, niet geplaatst. Dus, het besturingselement weergegeven als een bijzonder slank en vereisen gebruikers nageleefd eenvoudige control technology voor slankere, wat betekent. Dus de verschijning nog steeds overeenkomt met de verhouding tussen de gulden snede, en de kijker vertrouwt, werd de afmeting van de breedte van de uitloop koffie vastgesteld zodat de linkerrand perfect de breedte apparaat in natuurlijke verhouding deelt.
U zelfs een andere meting: interventie gelieve de lijn van de duidelijke lijn op de uitloop tot juist aan het eind van melk Frother af waar de slang uit de zwarte kunststof. Daar, is het duidelijk dat de twee superieure leden tuit en skimmer met elkaar volgens gulden snede worden gematcht.

guldenpasser-verwachting-2b

Figuur 3
De consistentie van het ontwerp is zichtbaar in figuur 3. De gouden cirkel is niet verplaatst uit afbeelding 2 afbeelding 3. De uitloop-element correspondeert met de afmetingen van het korte gedeelte, terwijl de hele behuizing de totale afstand vertegenwoordigt. Het kan hebben minder of meer in alle technische noodzaak. Maar deze uitlaat element breedte klopt. En de positie wordt dus bepaald dat de linker rand op zijn beurt een rol speelt, zoals beschreven in figuur 2.

guldenpasser-verwachting-3b

Figuur 4
Ook wordt de grootte van de koffieboon container verwacht als "grote". Deze verwachting is hier bijeengekomen. De breedte van de container komt overeen met het grote been en bediend de vordering: "relatief grote koffie bean opslag alstublieft!" De resterende kleinere sectie op afbeelding 4 is verdeeld in watertank en technologie. De man kan eh niet tegelijkertijd vangen meer dan drie signalen of deelverzamelingen. (Het is geen toeval dat een verkeerslicht niet meer dan drie kleurrijke lampen heeft.) Moet deze koffiemachine goed later thuis een familielid worden beschreven en aankoop met besluitvormers volgende getuigenis op de levering van koffie is zeer waarschijnlijk: "Ja, het reservoir is geweldig, de rest is voor water en technologie."

guldenpasser-verwachting-4b
GZ-HOLZ-22
guldenpasser-GZ-HOLZ-22
GZ-HOLZ-35
guldenpasser-GZ-HOLZ-35
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu