Ontwerp en lay-out - Guldenpasser

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Ontwerp en lay-out


Guldenpasser - ontwerp en lay-out
Het ontwerp van drukwerk is doel-georiënteerde met een gouden cirkel, guldenpasser of aandeel cirkel

guldenpasser-printmedia

Gulden snede - ontwerp, lay-out en webdesign

Beschrijving van de rangschikking van de afzonderlijke elementen in de viewport, alsmede de vorm en de vorm van het "grotere plaatje" en het item.
In de ontwikkeling van logo's en pictogrammen is aandacht te besteden aan een bijzonder eenvoudige vorm. Om te voorkomen dat op eenheid tot verwarring en om een onmiddellijke identificatie.
De man herkent onmiddellijk bijvoorbeeld volgende shapes: driehoek, vierkant en cirkel. Alleen nadat dergelijke "cirkel" is gedefinieerd, is op zoek meer: ah, niet een cirkel, maar ronde, d.w.z. ellips of ovaal.

Zie de videoIedereen weet de Mercedes-ster in de wijk. Dit symbool of logo is zo opvallend, dat iedereen zou kunnen denken, om na te bootsen. Hier, wordt een driehoek in een cirkel geïmplementeerd. Het is nauwelijks gemakkelijker en genie.
Nu een logo dat is niet zo eenvoudig zou ontwikkelen, u overwegen noodzakelijkerwijs de gulden snede. Dit betekent dat twee elementen in de verhouding 1,618 met elkaar zijn verbonden. Met een Golden Compass bepalen u de verhouding van de gulden snede in het knipperen van een oog.
De gulden snede kan ook worden toegepast in delen.
Een oppervlak of een gebogen lijn kan aan de rechterkant groter en dikker dan worden overgelaten. Dan bijvoorbeeld de totale tracklengte is en de dikte van de pagina herschrijft de lange lijn, de slanke kant loopt nul of past als een korte lijn in het raster.
In geval van twijfel, u geprobeerd verschillende modellen.

Het concept voor het ontwerp van een object, precies hetzelfde pad kan worden liep.
Het is een schets van de frontale weergave gemaakt. Het kan worden geoptimaliseerd nu het niveau 1,618 en de breedte 1 te selecteren.
Je knippen vervolgens tekent lijnen overeenkomstig Golden verticaal en horizontaal op het oppervlak. Dus worden vier mogelijke ideale punten opgelost.
Impuls moeten worden gegenereerd, het uitgangspunt voor een begeleide blik tekenreeks wordt geplaatst boven links en het doel rechtsonder. Links boven verklarende tekst bijvoorbeeld, midden plaatsen een begeleidende commentaar van moderators, rechts onder het productafbeelding of één aanroep geformuleerd actieknop. Bewust waarneembaar afstand onderstrepingsteken afleveringen, serie, verwerken sequenties.
Ook worden in de lay-out gebruikt bij voorkeur in het soort van de gulden snede gemarkeerd. Elementen zijn gerangschikt, we gebruiken vragen onmiddellijk door duidelijke uitspraken door te plaatsen. Zoals processen zijn gemarkeerd met pijlen, dat zonder grote uitleg als ze ofwel wederzijds en achtereenvolgens verlopen of recht samen parallelle starten is duidelijk.

Men moet zich bewust zijn van de ontwerpers in de ontwikkeling.
De kunst op het product moet niet het doel elkaar overlappen en vervormen.
Er zijn ook prachtig hulpmiddel, u kunt nog steeds zien de na ontwerp blazen, wat is het.
De gulden snede kan ook worden waargenomen in webdesign.
Logo, tekstpositie en alle nodige gebieden moeten worden gerangschikt volgens het aandeel van de gulden snede. Een webpagina is ook een "afbeelding" met vorm en vorm in het directe gezichtsveld. Duidelijke vorm - cirkel, vierkant of driehoek - biedt een formulier snel worden gedetecteerd, maakt het mogelijk snel en intuïtief te gebruiken, en genereert vertrouwen door duidelijkheid in de structuur. Kamers, die snel zijn kan worden gevonden langs, graag bezocht en aanbevolen.
Dit geldt voor webpagina's als voor alle andere visuele communicatiemiddelen.

Nogmaals: veeleisend is aantrekkelijk.
Wat is helder en duidelijk geformuleerd is aantrekkelijk.
Eenvoudig ontwerp, ontwerp gebouwd kan een ernstige ontwerp, herhaalbare regels bij voorkeur volgens de gulden snede.
Vervolgens het zeker beantwoordt aan de verwachtingen naar vorm en vorm.

Een belangrijk instrument voor de snelle bepaling van verhoudingen is een Guldenpasser.

GZ-AL-10
guldenpasser-GZ-AL-10
GZ-AL-20
guldenpasser-GZ-AL-20
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu