Ontwerp en hersenen - Guldenpasser

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Ontwerp en hersenen

Guldenpasser - ontwerp en hersenen
het proces in de primaire visuele cortex is gestructureerd en maakt u het object voor evaluatie.

guldenpasser-hersenen

De Occipitale kwab is verantwoordelijk voor de verwerking van visuele indrukken.
Dit, een basis wordt gemaakt in de primaire visuele cortex,
door elk punt van het gezichtsveld is gescande lijnen en randen, beweging en kleur.
De gebieden van de secundaire visuele cortex ontwikkelen complexe percepties zoals contour, ruimte, kleur en beweging met deze informatie.

Deze geavanceerde verwerking toont indrukwekkend hoe de hersenen processen signalen van de buitenwereld.
Het proces van verwerking in de hersenen is gestructureerd, snel en nauwkeurig.
De eerste fase begint in het netvlies.
Ganglienzell typen in het netvlies zijn verantwoordelijk voor de verwerking van kleuren of met inbegrip van de bewegingen.
De analyse van begint in de primaire visuele cortex V1. In de visuele cortex, maar ook in de hogere regionen van de hersenen zoals de tempels kwab zijn er verschillende groepen van neuronen die verantwoordelijk voor de opsporing van bepaalde patronen, bijvoorbeeld kleuren, prikkels van de horizontaal of driehoeken zijn. Deze gerecycleerd informatie komen via de dorsale verwerking pathway aan de pariëtale cortex en de ventrale lijn van de verwerking aan de temporalis kwab. Via de gedecentraliseerde organisatie en de gedefinieerde vervaldatum procedure, visuele stimuli, dus foto's zijn systematisch geanalyseerd en geëvalueerd.

Ooit, kan het gebeuren dat een afbeeldingsviewer aan Ziede holistische persoon is moe, hij dit of dat niet weet.
Echter, zijn hersenen processen een binnenkomende beeld maar altijd volgens dezelfde regeling, gericht altijd in dezelfde volgorde.

We moeten afleiden, dat wij ons verzetten tegen misschien nieuwe stimuli, nieuwe beelden aan de kijker, die eigenlijk altijd dezelfde zijn moeten of zeer soortgelijk zijn aan de samenstelling en de structuur.
Dus de hersenen kan overeenkomen met de huidige afbeelding met reeds voorzien sneller. Een object beoordeling is dus waarschijnlijk uitgestoten uit de tijd van het normale proces resultaat in een fractie.
Het voordeel van deze snelheid kan doorslaggevend zijn bij de opsporing van signalen in de veiligheid, het bereik van potentiële klanten en het succes van illustraties in het pedagogisch materiaal.
Op waarschuwingsborden, productafbeeldingen, alsmede in schoolboeken moet de gulden snede zo strikt worden toegepast. Deze verhoudingen zijn de hersenen zo veel bekend, omdat al het DNA in deze structuur is gebouwd. U kunt ooit bewijzen dat een gouden cirkel vrijwel is opgenomen in de hersenen scans van de beelden. Dan legt uit waarom precies de mogelijk vier punten volgens de gulden snede bij het bekijken van een afbeelding zijn gericht.

GZ-HOLZ-35
guldenpasser-GZ-HOLZ-35
GZ-AL-10
guldenpasser-GZ-AL-10
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu